Un any més, l'ECMMI realitzarà audicions musicals per a les escoles de primària i instituts de la ciutat amb la finalitat que alumnat dels centres educatius puguin gaudir d'activitats culturals que complementin les ofertes educatives dels seus centres.

La proposta d'aquest curs ha inclòs les següents audicions: Els instruments de percussió, Quartet de corda, Quintet de vent, Els sons del piano i Descobreix l'orgue de Santa Maria.

El Teatre de l’Aurora suspèn la programació prevista per als propers quinze dies en compliment del nou decret de la Generalitat de Catalunya sobre restriccions per la Covid-19. 

En aquest ENLLAÇ trobareu informació referent a la devolució de l'import de les entrades.

 

Tot és a punt per rebre el Cicle de Concerts de Professorat organitzat per l’ECMMI que, en aquesta XXVI edició, constarà de quatre propostes ben interessants.

El cicle s’inicia el divendres dia 30 d'octubre amb el concert Rèquiem de Mozart - Temps viscut al Teatre de l'Aurora.

Us hi esperem!

 

 

 

 

A les 13h del dimarts 14 de juliol, es reuneixen, de forma telemàtica, els membre de la permanent del Consell Escolar de l'Escola Municipal de Música d'Igualada per procedir a la insaculació del número d'inscripció per resoldre situacions d'empat un cop aplicats els criteris de baremació del decret.

Aquest número ha estat el 390.

Feu clic a ACTA per consultar l'acta de la reunió.

 

 

Us proposem un joc a través del nostre Instagram.

Durant els pròxims dies penjarem tres vídeos dels quals haureu d'esbrinar la cançó que s'hi amaga! El primer que encerti les tres cançons s'emportarà una samarreta de l'Escola de Música amb la nova imatge del centre!

El concurs finalitzarà el 9 de juliol i l'endemà anunciarem per Instagram el guanyador.

Si no saps quina és pots preguntar als teus amics i familiars. Anima't a provar-ho!