Dia: dissabte, 26 de desembre de 2020. 

Lloc: Concert telemàtic. 

Esperem que disfruteu molt aquest Concert de Sant Esteve i us desitgem una molt bona entrada d'any!!

 

Dia: dijous, 10 de desembre de 2020. 

Hora: 20h. 

Lloc: auditori de l'ECMMI. 

 

Avui dia 1 comença el Calendari d'Advent. Cada dia gaudirem d'una sorpresa musical, preparada per l'alumnat i professorat de l'ECMMI, per tal d'apropar-nos al Nadal amb bona música. Esperem que us agradi la iniciativa!

 

Dia: divendres, 20 de novembre de 2020. 

Hora: 21h. 

Lloc: Teatre de l'Aurora. 

Josep Buch ens presenta el seu projecte personal acompanyat d'alguns dels músics més reconeguts de l'escena del jazz i el R&B de casa nostra, Guim Garcia al saxo, Txema Riera al piano i Eloi López a la bateria.

El grup oferirà un repertori de temes propis i també versionarà alguna composició del gran baixista Jaco Pastorius, font d'inspiració inesgotable. Un concert on el funk, jazz, R&B i groove estan ben assegurats, que s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

 

Dia: divendres, 30 d'octubre 2020. 

Hora: 20h. 

Lloc: Teatre de l'Aurora.

El Quartet Indiano de corda i la ballarina Aina Lanas s'uneixen en un potent Rèquiem de Mozart expressat amb tota la força i delicadesa de la dansa.

El Quartet Indiano de Corda és un grup de cambra que, des dels seus inicis, ha treballat les arts de forma interdisciplinar. Han col·laborat amb artistes plàstics com Arian Morera a l'espectacle Micro-Macro, Nona Umbert a Oximoron i amb Teatre Nu a D'Un Quixot, entre d'altres. A Temps Viscut s’uneixen amb la ballarina Aina Lanas amb una gran experiència en dansa contemporània, i amb l’escenògraf Jordi Rotés. El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

Violins: Gabriel Coll Quim Giménez / Viola: Jordi M. Macaya / Violoncel: Toni Cabanes / Ballarina i coreògrafa: Aina Lanas / Escenografia i Il·luminació: Jordi Rotés.

 

Subcategories